A Csokiimádók esküvője

May 12, 2019

Carole Matthews - A Csokiimádók esküvője

Letölteni A Csokiimádók esküvője könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A Csokiimádók Klubja hölgyeinek javában készülniük kellene az év esküvőjére, ám az élet különféle akadályokat állít az útjukba.
Lucy komolyan aggódik az anyagi helyzete miatt, és a gondok elvonják a figyelmét a nagy napról. Vajon bölcs dolog, ha olyasvalakitől fogad el segítséget, akinek nem feltétlenül tiszták a szándékai?
Nadia talán végre elmondhatja, hogy rátalált a szerelem, de más téren egyáltalán nem ilyen rózsás a helyzete. Bizonyos dolgokon feltétlenül változtatnia kell - de mik legyenek ezek?
Autumn már nagyon várja, hogy végre ismét együtt lehessen valakivel, akivel jó ideje nem találkozott. Nagy reményekkel néz a jövő elébe, de persze a dolgok soha nem a tervek szerint alakulnak.
Chantal a sok megpróbáltatás után kezdi megtalálni a helyét. Ebben a helyzetben borzasztó sokként éri a rossz hír, mely az egész életét kegyetlenül felforgathatja.
Minden nehézség ellenére a Csokiimádók Klubjának hölgyei szívük mélyén tudják, hogy bármilyen gonddal-bajjal képesek megbirkózni, mert mindig számíthatnak egymásra. Arról pedig szó sem lehet, hogy bármi meghiúsítsa terveiket, amikor közeleg a Csokiimádók esküvője!

“Remek kalandokkal teli sztori, mely újabb bizonyíték arra, hogy barátokkal és egy nagy adag csokival minden nehézség legyőzhető.” Book of the Week
“Tökéletes, felhőtlen kikapcsolódás…” Woman

A Csokiimádók esküvője

Könyv adatok
Cím: A Csokiimádók esküvője

Szerző: Carole Matthews

Kiadó: Cartaphilus Könyvkiadó

Sorozat: Carta Light
Oldalszám: 368 oldal
Megjelenés: 2018. november 21.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789632666259
Méret: 200 mm x 125 mm x 28 mm

Olvasni online A Csokiimádók esküvője könyv ingyen

comments powered by Disqus