12 dolog, amit jó lett volna tudni az esküvőm előtt

May 12, 2019

Gary Chapman - 12 dolog, amit jó lett volna tudni az esküvőm előtt

Letölteni 12 dolog, amit jó lett volna tudni az esküvőm előtt könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Mire érdemes felkészülniük a pároknak házasságkötés előtt, hogy sikeres és jól működő kapcsolatnak nézzenek elébe? Kommunikáció, érzelmek kifejezése, konfliktusmegoldás, bocsánatkérés, nézeteltérések tisztázása, pénzügyek kezelése, a szülőkkel való kapcsolat- Chapman ilyen és hasonló kérdésekben ad útmutatást és megvitatásra érdemes szempontokat a leendő házastársaknak.

12 dolog, amit jó lett volna tudni az esküvőm előtt

Könyv adatok
Cím: 12 dolog, amit jó lett volna tudni az esküvőm előtt

Szerző: Gary Chapman

Kiadó: HARMAT KIADÓ

Oldalszám: 146 oldal
Megjelenés: 2012. szeptember 18.
Kötés: Kartonborított, ragasztott
ISBN: 9789632881201
Méret: 205 mm x 135 mm x 9 mm

Olvasni online 12 dolog, amit jó lett volna tudni az esküvőm előtt könyv ingyen

Gary Chapman (teljes nevén Gary Demonte Chapman; (1938. január 10. –) amerikai író, párkapcsolati szakértő, házassági tanácsadó, Az öt szeretetnyelv (Five Love Languages) pár- és pszichoterápiai fogalom megalkotója.

A Moody Bible Institute elvégzését követően az Illinois állambeli Wheaton College intézményében szerzett BA-végzettséget, majd a Wake Forest University-n MA-diplomát. Végül a Southwestern Baptist Theological Seminary keretében Master of Religious Education (M.R.E.) és doktori fokozatot szerzett.

1971 óta az Észak-Karolina államban található Winston-Salem városában a Calvary Baptist Church segédlelkésze. Bel- és külföldi konferenciák rendszeres előadója a házasság, család és kapcsolatok témakörében. Tevékenységének köszönhetően a világ minden tájáról kap meghívást, így például Szingapúrból, Szaúd-Arábiából, Mexikóból és Hongkongból. 2016-ban meghívást kapott Magyarországra, ahol 2017 márciusában négy helyen volt hallgatható előadása: Pécsett, Debrecenben, Szegeden és Budapesten. Leghíresebb könyvét, az Egymásra hangolva címűt közel negyven nyelvre fordították le.
comments powered by Disqus