A KORONAHERCEGNŐ - THE HEIR - A PÁRVÁLASZTÓ 4.

May 12, 2019

Kiera Cass - A KORONAHERCEGNŐ - THE HEIR - A PÁRVÁLASZTÓ 4.

Letölteni A KORONAHERCEGNŐ - THE HEIR - A PÁRVÁLASZTÓ 4. könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

35 UDVARLÓ. 1 HERCEGNŐ. KEZDETÉT VESZI EGY ÚJ PÁRVÁLASZTÓ.

Eadlyn hercegnő kislánykora óta hallhatta a véget nem érő történeteket arról, hogyan ismerkedett meg édesanyja az édesapjával. Húsz éve történt, hogy America Singer benevezett a Párválasztóba, és elnyerte Maxon herceg szívét, akivel azóta is boldogan éltek. Eadlyn mindig is igen romantikusnak találta szülei tündérmesébe illő történetét, habár soha eszébe nem jutott volna a nyomdokaikba lépni. Ha rajta múlik, a házasságot addig halogatja, amíg csak lehetséges.
Csakhogy egy hercegnő sosem rendelkezhet maradéktalanul az élete felett, így bármennyire hevesen tiltakozik is, Eadlyn sem kerülheti el a saját Párválasztóját.
Eadlyn egyáltalán nem számít arra, hogy saját története a szülei meséjéhez hasonlóan boldogan végződik. Amikor azonban megkezdődik a versengés, talán mégis mutatkozik arra némi esély, hogy az egyik udvarló elnyerje a szívét, felfedje az összes előtte álló lehetőséget, és ezzel azt is bebizonyítsa, hogy Eadlyn számára korántsem olyan lehetetlen rátalálni a saját boldogságára, mint azt képzelte.

HÚSZ ÉVVEL EZELŐTT ÉDESANYJA NYERTE EL A KORONÁT.
ELJÖTT VAJON AZ IDEJE ANNAK, HOGY EADLYN HERCEGNŐ IS RÁTALÁLJON AZ IGAZ SZERELEMRE?

KIERA CASS a New York Times listavezető bestsellerírója, a Párválasztó-sorozat és a The Siren szerzője. A Radford University diákja volt, jelenleg családjával a virginiai Christiansburgben él. Kiera életében megközelítőleg tizennégy fiút csókolt meg. Egyikük sem volt herceg. Könyveiről, videóiról és sütiszeretetéről az olvasók a www.kieracass.com oldalon tudhatnak meg többet.

A KORONAHERCEGNŐ - THE HEIR - A PÁRVÁLASZTÓ 4.

Könyv adatok
Cím: A KORONAHERCEGNŐ - THE HEIR - A PÁRVÁLASZTÓ 4.

Szerző: Kiera Cass

Kiadó: Gabo / Talentum

Sorozat: Párválasztó
Oldalszám: 372 oldal
Megjelenés: 2015. május 26.
ISBN: 9789634060796
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm

Olvasni online A KORONAHERCEGNŐ - THE HEIR - A PÁRVÁLASZTÓ 4. könyv ingyen

comments powered by Disqus