11 szülinap - Kemény borítós

May 12, 2019

Wendy Mass - 11 szülinap - Kemény borítós

Letölteni 11 szülinap - Kemény borítós könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

“Az első szülinapjukon megtanultak járni. Az ötödiken kézzel készített cserepekbe virágokat ültettek. A tizediken megtanulták, hogy vannak szavak, amiket nem lehet visszaszívni.

Amanda tizenegyedik születésnapjának örömteli eseménynek kellene lennie. Ehelyett egy szúrós jelmezben díszeleg, amit az édesanyja választott ki neki.Mindeközben a város másik oldalán Amanda egykori legjobb barátja, Leo egy hatalmas buliban ugyancsak a szülinapját ünnepli, amin fellép egy hipnotizőr, egy sztárfocista, egy óriás sárkánygyík és egy rockbanda is. EZ ANNYIRA nem fair!

Amanda alig várja, hogy túlessen a szülinapján, és végre ne az a veszekedés járjon a fejében, ami odáig vezetett, hogy Leo és ő életükben először külön ünnepelnek. Ezzel csak egy probléma van: másnap újra kezdődik az egész nap.

A vidám és megható kaland során Amandának rá kell jönnie, hogyan lépjen tovább több értelemben is.

“A titokzatos erő, ami visszaforgatja az időt, végül kevésbé tűnik fontosnak, mint az az erő, amit Amanda talál meg saját magában.” - ALA Booklist

“Csodálatos! Tökéletes történet. A barátság egyértelműen nagyon fontos dolog az életben, és mindig törekedni kell rá, hogy önmagad maradj.” - Nikki

“Nagyon érdekes könyv, mindenki számára tartogat valami izgalmasat. Az egész sorozatot ajánlom.” - Bridget Dujardin


11 szülinap - Kemény borítós

Könyv adatok
Cím: 11 szülinap - Kemény borítós

Szerző: Wendy Mass

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ

Sorozat: Fűzlak
Megjelenés: 2015. november 26.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789633737026
Méret: 136 mm x 204

Olvasni online 11 szülinap - Kemény borítós könyv ingyen

comments powered by Disqus