A Baltimore fiúk

May 12, 2019

Joël Dicker - A Baltimore fiúk

Letölteni A Baltimore fiúk könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A kamasz Marcus mindennél jobban csodálja két unokafivérét: a szikrázóan intelligens Hillelt és az örökbe fogadott, zabolátlan, ám nyílt szívű Woddyt. Elválaszthatatlan hármasuk egyensúlya felborul, amikor barátságot kötnek a gyönyörű és izgalmas Alexandrával, aki mindegyikük szívét megdobogtatja. Érzéseik azután sem halványulnak, hogy egyetemre mennek, és elkerülhetetlenül sodródni kezdenek a Tragédia felé.
Nyolc évvel később Az igazság a Harry Quebert-ügyről elbeszélője visszatér ifjúkora színhelyére, hogy regénnyé formálja a múltat. Amint munka közben újabb és újabb titkok sejlenek fel, lassan kirajzolódik előtte a Tragédia és a családja igazi története; a családé, amelyben az összetartással együtt a féltékenység és a versengés is apáról fiúra száll.

Joël Dicker 1985-ben született Svájcban, jogászként végzett, regényeit franciául írja.
2012-ben jelent meg Az igazság a Harry Quebert-ügyben című regénye, melyet több mint harminc nyelvre fordítottak le, és többek között Gouncourt- és Femina-díjra jelölték. Ez a harmadik regénye.”


Egy tragédia története
A gyermekkori, paradicsomi boldogság, amely azonban egy nem várt tragédiába torkollik. Időutazás a ’90-es évekbe, visszaemlékezések, egy hatalmas kirakós darabjai, amelyeket nekünk kell a helyére illeszteni. Joël Dicker – A Baltimore fiúk regényében olyan problémákat vet fel és boncolgat, mint a gyerekek jogai, árvaság, barátság, féltékenység, társadalmi különbségek, felelősségvállalás stb.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

A Baltimore fiúk

Könyv adatok
Cím: A Baltimore fiúk

Szerző: Joël Dicker

Kiadó: Libri Kiadó

Oldalszám: 536 oldal
Megjelenés: 2017. május 25.
ISBN: 9789634330561

Olvasni online A Baltimore fiúk könyv ingyen

comments powered by Disqus