A Jedi visszatér

May 12, 2019

James Khan - A Jedi visszatér

Letölteni A Jedi visszatér könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Nehéz idők járnak a Lázadó Szövetségre…

A karbonittömbbe fagyott Han Solo a rettegett csempészfejedelem és gengszter, Jabba, a hutt kezére jut. Luke Skywalker és Leia hercegnő egy kockázatos küldetés keretében beszivárognak a kegyetlen bűnöző tatuini sivatagi palotájába, hogy bármi áron megmentsék.

Ezzel egy időben Darth Vader és Palpatine császár egy új és még erősebb Halálcsillag építésén dolgozik, hogy egyszer s mindenkorra elpusztítsák a Lázadó Szövetséget. A Birodalom a félig elkészült űrállomás védelme érdekében az addig érintetlen Endor bolygón épít pajzsgenerátort, amely a Halálcsillag egyetlen gyenge pontja.

A Lázadók végső esélye, ha egyesítik flottáikat és létrehoznak egy gigantikus armadát… hogy egy hősies, utolsó leheletig tartó harcot vívjanak a galaxis leghalálosabb fenyegetése ellen.

A Csillagok háborúja 1976-ban indult útjára, és a későbbi mozifilmek a sci-fi legnépszerűbb és legnagyobb hatású alkotásává tették, sikere évtizedeken átívelve, mindmáig töretlen. Az olvasó az eredeti regény újra szerkesztett, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méretűre nőtt Star Wars univerzumhoz pontosabban illeszkedő kiadását tartja a kezében.

A Jedi visszatér

Könyv adatok
Cím: A Jedi visszatér

Szerző: James Khan

Kiadó: Agave Könyvek

Sorozat: Star Wars-trilógia
Oldalszám: 256 oldal
Megjelenés: 2014. december 02.
ISBN: 9786155468520
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm

Olvasni online A Jedi visszatér könyv ingyen

comments powered by Disqus